Masszőr tanfolyamok

Angelikafű - Angellica +4 kapszula

Angelikafű más néven angyalgyökér már régóta ismert fogyást elősegítő gyógynövény. Ismerd meg az angelikafű hatását.

Angellica +4 kapszula Gregor Bernadett ajánlásával remek választás fogyókúrázóknak!

További információk az angelikafűről:
http://angelika-fu.hu/

Miért is jó masszőrnek lenni?

masszázsTalán túlzásnak hangzik, mégis igaz: masszőrnek lenni egyfajta életérzés. Nehéz is szavakba önteni azt, hogy miért éri meg ezt a pályát választani, mégis megpróbálunk néhány szemponttal érvelni e szakma mellett.

A masszőr, ha jól végzi a dolgát, akkor azonnali pozitív visszajelzésekben részesül. A masszázs nemcsak a vendég, hanem a masszőr számára is kikapcsolódás lehet, hiszen a masszírozás alatt lelkileg és szellemileg ellazulhat, feltöltődhet a folyamat során és elűzheti a mindennapi gondjait. 

 

A masszőrködés az egyik legnyugalmasabb munkakör, hiszen itt nincs szükség túl sok beszédre, senki sem hangoskodik körülöttünk, nincs zaj. 

Ha a vendég elalszik a masszázs alatt, akkor szavak sem kellenek ahhoz, hogy a masszőr tudja: jó munkát végzett. 

A masszőr szakma kiváló út az önmegvalósításhoz és mindenki kiteljesedhet benne, aki szeretné csillapítani az emberek fájdalmait. 

Igazi hivatás, tiszta szakma masszőrnek lenni. Az ősi, ösztönös mozdulatok professzionális szinten való alkalmazása során már az első perctől érezzük, hogy a tudás ott van bennünk, mélyen a gyökereinkben.

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a masszőrködéssel megteremthető az anyagi biztonság. Ráadásul nem is igényel túl sok eszközt, a fő munkaeszköz mindig “kéznél” van. 

Persze ezek a szavak csak töredékét adják vissza annak az érzésnek, amit a vendég jól eső mosolya, nyugalma ad a masszőrnek a masszázs után…